Wifi Kamera Fiyat ,

Wifi Kamera fiyatları günümüzde oldukça makul fiyatlara temin edilebilmektedir. Daha önceleri oldukça lüks olan bu teknoloji artık internetin yaygınlaşmasıyla çok daha kolay ulaşılabilir ve kullanılabilir bir hale gelmiştir. Yaklaşık 5-6 yıl öncesinde 100-150 dolar fiyat aralığından başlayan modeller günümüzde ise 20 dolara kadar düşmüştür. Tabiki Çözünürlük, Lens, Çekim mesafesi özelliklerine göre değişiklik gösterebilmektedir. Wifi kamera fiyatları  oldukça değişken olmasının diğer bir sebebi de bu kameralarla solar sistemlerin entegresinden sonra 200 - 250 dolarlara kadar maliyetler çıkabilmektedir.


Kablosuz ip Kamera 

Kablosuz ip kamera çeşitlerinden bahsetmek gerekirse, Şu an piyasadaki tüm wifi kameralar ip teknolojisini kullanmaktadır. Network tabanlı bu kamera sistemleri oldukça kullanımı kolay ve pratik bir sistemdir. Kablosuz ip kamera iç ortam ve dış ortamlarda kullanım imkanı sağlamaktadır. İç ortam Kablosuz ip kameraların tamamı pt özelliğine sahipdir. Mobil uygulama üzerinden sağa sola ve yukarı aşağı döndürebilme imkanı vardır. Dış ortam kablosuz ip kameralar ise hem sabit modelleri bulunmaktadır, hemde ptz modelleri de mevcutdur.


Kablosuz ip kamera fiyatları 

Kablosuz ip kamera fiyatları iç ortam olan modeller 20 dolardan, dış ortam olan modeller 50 dolardan, Dış ortam ptz olan modeller ise 55 dolardan ortalama başlamaktadır. 


Wireless güvenlik kamerası, Wireless Kamera

Wireless güvenlik kamerası denilince akla ilk gelen kablosuz kamera teknolojisidir. Bu teknoloji günümüzde artık tüm modemlerin kablosuz olmasından dolayı oldukça yaygın olarak kullanılmaktadır. Wireless güvenlik kamerası kablosuz modemlerin sinyal seviyesine göre performans sağlamaktadır. İyi bir çekim alanı oluşturmak için gerekirse evimizde işyerimizde veya depolarımızda acces point kullanarak kablosuz alan mesafesini arttırmamız gerekebilir.


wireless kamera fiyat

Wireless kamera fiyatları, ürün çeşitlerine göre de değişiklik gösterebilir. Gelişen teknoloji ile beraber wireless kameraların kullanım alanları ve modelleri oldukça çeşitlik kazanmıştır.  Bunlara örnek verecek olursak, Wireless asansör kameraları, Wireless ampul kameralar, Wireless solar kameralar, Wireless ptz kameralar gibi oldukça yaygın bir çeşite sahiptir.

Tüm wifi kamera modellerimiz için lütfen tıklayınız.