Kategoriler
Alışveriş Sepetiniz

CCTV Kamera Bilgilendirme

16 Nis Pasif Poe Nedir ? Pasif Poe İnjektör, Pasif Poe Adaptör, Pasif Poe Switch
admin 0 500
Pasif Poe Nedir Pasif Poe, İp kamera güvenlik sistemlerinde sıkça kullanılmaktadır. Pasif Poe Kablosu ip kamera kablosu üzerinden yani Cat6 Kablo üzerinden enerjiyi kameraya iletmeye yaramaktadır. Normal şartlarda Kameraya data için cat6 kablo ve ene..
12 Şub Wifi Kamera Fiyat, Kablosuz ip kamera fiyatları, wireless kamera
admin 0 343
Wifi Kamera Fiyat ,Wifi Kamera fiyatları günümüzde oldukça makul fiyatlara temin edilebilmektedir. Daha önceleri oldukça lüks olan bu teknoloji artık internetin yaygınlaşmasıyla çok daha kolay ulaşılabilir ve kullanılabilir bir hale gelmiştir. Yaklaş..
12 Şub Mobese Kamera Fiyatları
admin 0 752
Mobese Kamera Fiyatları , Mobese Kamera aynı zamanda speed dome kamera, Ptz Kamera olarak da bilinmektedir.Mobese Kameralar önceden çok yüksek maliyetli ürünler olduğu için sadece Hava alanlarında, Askeri güvenlik sahalarında veya Karayollarında traf..
11 Şub Eve Kamera Sistemi Kurma Maliyeti
admin 0 1209
Eve Kamera Sistemi Kurma Maliyeti ,Artık evlerimize kamera sistemi kurmak bir ihtiyaç haline gelmiştir. Günümüzde maalesef hırsızlık olayları fazlasıyla artmış durumdadır. Başımıza gelen bir hırsızlık olayı karşısında polislere delil sunabilmek adına..
20 Tem Gece görüş mesafeleri ve teknolojileri
admin 0 481
Güvenlik kameralarının artık hepsi gece görüş özelliğine sahip olarak üretilmektedir. Farklı teknolojilerde ve farklı gece görüş mesafelerinde üretilen bu kameraların arasındaki farkları ortaya çıkaran bazı unsurlar bulunmaktadır. ..
20 Tem Güvenlik kamerası teknolojileri
admin 0 465
Ev, işyeri, fabrika, villa gibi alanlara Güvenlik kamera sistemi kurulumu yaptırmak istediğinizde karşınıza birçok seçenek ve farklı teknolojiler çıkmaktadır. Bu seçeneklerden en çok kafa karıştıranı ise hangi teknolojiye karar verme..
20 Tem Güvenlik kamerası çözünürlük kaliteleri
admin 0 548
Güvenlik Kamera kayıt etme ve izleme sistemleri, HD (High Definition) video kaydetme ve izleme için megapixel çözünürlüğü olarak adlandırılan kalite türlerini kullanmaktadır. Günümüzde Analog teknoloji ve IP (Network altyapısı) teknoloji ile ..
Gösterilen: 1 ile 7 arası, toplam: 7 (1 Sayfa)