Eve Kamera Sistemi Kurma Maliyeti ,

Artık evlerimize kamera sistemi kurmak bir ihtiyaç haline gelmiştir. Günümüzde maalesef hırsızlık olayları fazlasıyla artmış durumdadır. Başımıza gelen bir hırsızlık olayı karşısında polislere delil sunabilmek adına kamera sistemi oldukça önemlidir. Ayrıca kamera sistemi hırsızlık durumunda caydırıcı özelliği ile bir çok hırsızlık olayını daha gerçekleşmeden engellemektedir. Bu noktada da aslında kamera sistemine ayırdığımız bütçeden çok daha fazla bir maliyet den bizi kurtarmış olur. Bu yüzden eve kamera sistemi kurma maliyeti bizim için aslında çok da büyük bir maliyet olmaktan çıkmaktadır.


Eve kamera sistemi kurmak 

Eve kamera sistemi kurmak aslında gözüktüğü kadar karmaşık ve maliyetli bir durum değildir. Bu noktada en önemli seçim, doğru bir güvenlik firması ile çalışmaktır. Burada unutmamamız gereken şey, çalıştığımız güvenlik firmasından uzun süreli olarak devamlı destek alabilmektir. Maalesef yanlış güvenlik firması seçimi bizi çok daha büyük bir maliyetin içine sokabilmektedir. 


Size doğru bir firma seçimi yaparken dikkat etmeniz gereken bir kaç husus dan bahsetmek isteriz. İnternette bulduğunuz güvenlik firmalarına öncelikle  satış mağazası ve resmi bir firması var mı diye özellikle sorunuz. Hatta vergi levhasını bile talep etmenizi özellikle öneririz. Maalesef günümüzde artık elektronik den az çok anlayan veya asıl mesleği güvenlik sistemleri olmayan bir çok kişi veya firma bu sektörde insanları mağdur edebilmektedir. Çünkü bu şahısların veya firmaların asıl işi bu olmadığı için, sizi sadece günlük bir kazanç kapısı olarak görmektedir.


Eve Kamera sistemi kurma maliyeti ?

Bu bölümde bahsedeceğimiz, eve kamera sistemi kurma maliyeti birimlerini dolar cinsinden size bahsedeceğiz. Çünkü güvenlik sektöründe tüm ürünler ithal olduğu için maalesef günlük dolar kuruna göre fiyat değişiklik gösterebilmektedir. 

Örnek verecek olursak, evimize 4 kameralı güvenlik sistemi yaptırmayı düşünelim, İhtiyacımız olan ürünler, 4 adet kamera , 1 adet 4 kanal kayıt cihazı, 1 adet harddisk ( Kayıt tutabilmesi için ), Kamera kablosu, Kamera adaptörü ve bağlantı ekipmanlarıdır. Tüm bu malzemelerin ortalama maliyeti sadece 125 Dolar tutar. Kurulum hizmeti de almak isterseniz bu hizmetin maliyeti de ortalama 45 - 50 dolar tutacaktır. Tabii kurulum ücreti yapılacak işlerin detayına göre de değişim gösterebilmektedir. Toplamda Kurulum ve Devreye alma Dahil ortalama 170 Dolar gibi bir maliyetimiz olacaktır. Bugünün kuru ile ( Kur: 18.90 ) 3200 TL ye denk gelmektedir. Bu fiyatların altına muhakkak internet de ürün bulabilirsiniz. Ama biraz öncede bahsettiğimiz üzere bunlar sizi sadece günlük kazanç kapısı olarak gören ve asıl işi güvenlik olmayan kişi veya firmaların vereceği fiyatlardır. guvenlikseti.com ailesi olarak biz müşterimizle uzun soluklu çalışmak ve sizin için en makul olacak fiyatlandırma ile tekliflerimizi sunmaktayız. Her zaman yerinde servis garantimizle hiç bir zaman siz değerli müşterilerimizi mağdur etmeden, Sizler için her zaman nasıl daha iyi bir hizmet sunabiliriz felsefesiyle ilerlemekteyiz.