Fonri Alarm Nedir?

Kablosuz modern teknolojisi ve internet tabanlı iletişim çözümleri ile istediğiniz zaman, istediğiniz yerden ulaşarak yönetebileceğiniz kolay kullanıma sahip hırsız alarm sistemidir.

Ev veya iş yeriniz için ihtiyaç duyduğunuz güvenlik önlemlerinin tamamını içinde barındıran fonri alarm sistemleri ile:
Hırsızlık olaylarına, su baskınlarına, gaz kaçaklarına ve yangınlara karşı koruma sağlayabilirsiniz.

Fonri Akıllı Güvenlik Sistemi

Fonri akıllı güvenlik sistemleri kablosuz (Wi-Fi) yapısı ile tak çalıştır kolay kullanım rahatlığı sunmaktadır. Wireless internet ağı veya GSM veri bağlantı desteği sunan Fonri Akıllı Alarm güvenlik önlemlerinin yanı sıra akıllı ev çözümleri de sunmaktadır.

Kablosuz bağlantı ile uzaktan yönetilebilen akıllı prizler ve kablosuz kamera teknolojileri sunan fonri akıllı sistemleri ile ev otomasyonu çözümlerine de ulaşabilirsiniz.

Fonri'nin sunduğu akıllı çözümler

Evinizi ve güvenliğinizi istediğiniz yerden yönetin.

Akıllı Prizler

Ek donanıma ihtiyaç duymadan Wi-Fi ile çalışabilen akıllı prizleri telefonunuzdan yönetebilirsiniz. Açılış/kapanış saatleri belirleme gibi bir çok özelliği desteklemektedir.

Akıllı Hareket Sensörleri

Ev ve iş yerinizi sürekli güvende tutmak için tasarlanan Fonri hareket sensörleri ile güvenliğinizi telefonunuzdan yönetebilirsiniz.

Akıllı Duman Sensörleri

Yangın tehlikesine karşı her daim hazırlıklı olmanızı sağlayan Fonri akıllı duman sensörleri anlık bildirim ile hemen haberdar eder ve önlem almanızı sağlar.

Akıllı Su Baskını Sensörü

Eviniz, iş yeriniz veya diğer yaşam alanlarınız su baskın tehdidi ile karşılaştığında Fonri WiFi uygulaması üzerinden gelen uyarı bildirimi ile tehlikeden anında haberiniz olsun

Fonri Alarm Fiyatları

Fonri alarm satış noktası olan guvenlikseti.com sitemizde tüm Fonri ürünlerini inceleyebilir ve güvenli bir şekilde sipariş verebilirsiniz.
Tüm Fonri Ürünleri