Hikvision Hırsız Alarm Sistemleri


Hikvision alarm setleri, her geçen gün artan güvenlik tehditleri için çözüm olarak geliştirilmiştir. Yüksek üretim teknolojisi gereği, her türlü görüntü yakalama hatta ses kaydetme özelliğine sahiptir. hikvision alarm setleri kolay kurulumu ve uygun fiyatıyla tercih edilmektedir. Sizin de hırsız alarma sistemleri ihtiyacınız var ise düşünmeden Hikvision markasını tercih edebilirsiniz.

 

 Cihazlar açık alanlarda 1600 metreden görüntü alabilmektedir. Kablosuz olarak çift yönlü iletişim kurabilme özelliği bulunmaktadır. Hikvision hırsız alarm sistemleri, can ve mal güvenliği destek ürünleridir. Kurulum ve kullanımı kolaylıkla yapılabilen ürünlerden uzun yıllar hizmet alınabilmektedir. 

 

 Hikvision Hırsız Alarm Sistemleri

 

 Hırsız alarm sistemleri yeni teknoloji ürünleri arasında büyük bir hizmet olarak geliştirilerek sunulmaktadır. Güvenlik ihtiyacı ev, iş yeri, özel ve kurumsal tüm yaşam alanları için en büyük gereksinim halini almış bulunmaktadır. hikvision alarm panelleri kolay kurulabilen yüksek güvenlik unsurlarıdır. Sistem uzmanları tarafından kurularak kullanıcıya teslim edilmektedir.

 

 Arzuya göre manuel ya da otomatik kontrol edilebilmekte olup yüksek sinyal gücü göstergesiyle beklenen sonucu verebilmektedir. hikvision alarm setleri uygun fiyata yüksek güvenlik sağlayabilme özellikli teknoloji ürünleridir. Bulunduğunuz yerden seçim yaparak sipariş oluşturabilir güvenlikseti.com güvencesiyle alarm sistemlerine sahip olabilirsiniz.

 

 Oluşturulan sipariş ürünleri en kısa sürede adrese teslim edilmektedir. Kullanıcı arzusuna göre kurulum ve servis bakım hizmeti de verilebilmektedir. Kullanıcıya maksimum otomasyon özgürlüğü sağlayan cihazlar sağlam ve iklim koşullarına dayanıklıdır.

 

 Hikvision Alarm Sistemleri Nasıl Tedarik Edilir?

 

 Hikvision hırsız alarm sistemleri konusunda emsallerinden öne çıkmaktadır. Yüksek güvenlik sağlayan cihazların tedarikçisi güvenlikseti.com müşteri memnuniyeti önceliğinde çalışmaktadır. hikvision alarm keypadleri sayesinde arzu ettiğiniz gibi kumanda edebilirsiniz. Keypad, 1 ile 9 arasında rakamların bulunduğu şifreleme ve başlat-bitir yapılabilen şifreleme tuş panelidir.

 

 Kablosuz olarak şifreli iletişim kurulabilen hırsız alarm setleri kolaylıkla tedarik edilebilmektedir. Ürün ihtiyacı bulunanlar güvenlik seti sitesini ziyaret ederek seçim yapabilir sipariş oluşturarak satın alım yapabilirler. Oluşturulan sipariş ürünleri aynı gün ücretsiz olarak mesafeye göre teslim edilebilmektedir.

 

 Kredi kartına taksit ve güvenli ödeme olanakları da ayrıca sunulmaktadır. Gönderiler %100 orijinal ürünlerdir. hikvision alarm panelleri maksimum güvenlik etkenleridir. Sistemde iletilmesi gereken alarm, sinyali alarm paneli sayesinde doğrudan cep telefonunuza iletilebilmektedir.

 

 Hikvision ürünleri arasından arzu ettiğinizi seçerek gönül rahatlığıyla hayatınıza devam edebilirsiniz. Hırsız alarm sistemleri kullanıcıya can ve mal güvenliği sağlamaktadır. 

 

 Hırsıza Karşı Yüksek Güvenlik Hikvision

 

 Hikvision ürünleri yüksek güvenlikli cihazlar olarak kullanıcıya sunulmaktadır. Her biri maksimum kalite kontrollerinden geçerek satışa sunulmaktadır. Bu nedenle Hikvision sektörün ilk tercihleri arasında bulunmaktadır.

 

 Cihazda iletilmesi gereken sinyal algılandığı anda telefonda siren sesi işitilmektedir. Bu durum sizin duruma müdahil olmanızı hızlandırmaktadır. hikvision alarm sirenleri güçlü ve caydırıcı etkiye sahiptir. Hikvision güvenlik kamerası, net görüntülerle tüm detayları göz önüne sermektedir. Ayrıca geniş açılı kayıt yapabilmektedir.

 

 Görüntü kalitesi korunarak zoom yapabilme özgürlüğü de sunmaktadır. 5.0 MP ULTRA HD 1920P çözünürlük özelliğine sahiptir. Kablosuz olarak şifreleme ve uzun mesafeden görüntü alabilmektedir. İhtiyaca göre alarm yükseltme ve durdurma olanağı veren hırsız alarm setleri herkes için büyük önem taşımaktadır.

 

 Alarm Keypad Nedir?

 

 Hikvision ürünleri arasında alarm keypadler de bulunmaktadır. Sistemden maksimum güvenlik hizmeti alınabilmesi için sahip olduğu keypad teknolojisi bulunmaktadır. Bu da kullanıcı cep telefonuna sinyal gönderimi sağlamaktadır. hikvision alarm keypadleri ayrıca güvenlik ve iletişim desteği olarak kullanılabilmektedir.

 

 Hayati güvenlik gereksinimlerinin her geçen gün artması dolayısıyla Hikvision ürünleri tercih edilmesi fayda sağlayacaktır. Ultra çözünürlük, geniş açılı görüş, kayıt sistemi ve maksimum kapasiteli keypad sayesinde kullanıcının tercihi olmaktadır. Bulunduğu yerden 7/24 seçim yaparak ürün siparişi verilebilmektedir.

 

 Siparişler duruma göre aynı gün adrese iletilebilmektedir. Keypad özelliği sayesinde kullanıcının cep telefonuna sinyal gönderilmektedir. Bu da riske erken müdahale olanağı vermektedir. Yüksek güvenlik unsurları olarak kullanılan güvenlik kameraları panik butonu da ilave edilebilmektedir. Bu sayede manuel olarak da güvenlik desteği kazanılmış olmaktadır. 

 

 Hikvision Ürünleri

 

 Dünya markası olarak kullanıcı sayısı ve üretimlerini her geçen gün artıran Hikvision kalite cihazlar üretmektedir. Hikvision, ürün çeşitliliği ve çözüm odaklı teknoloji olanaklarıyla tercih nedeni olmaktadır. hikvision alarm dedektörleri uzun mesafede duman, sızıntı ve ses algılayabilmektedir. Bu sayede yüksek güvenlik ortamı sağlanabilmektedir.

 

 Risk odaklı çalışan teknik sistemler olarak alarm dedektörleri kolaylıkla kurulabilmektedir. Bu konuda guvenlikseti.com uzmanlarından destek alınabilmektedir. Alanında eğitimli ve tecrübeli ekibiyle satış ve sonrasında servis bakım hizmetiyle de kullanıcının yanında olmaktadır.

 

 hikvision alarm role modülü risk durumunda cep telefonuna sinyal göndermektedir. Siren ya da Pır hareket sensörü (dedektörler), kablosuz manyetik kontaklar sayesinde kablosuz iletişim sağlanmaktadır. Alarm dedektörü siren sesine benzer şekilde olup yüksek uyarı sağlamaktadır. Hikvision ürünleri;

 

 Hırsız alarm panelleri,

 

 Hırsız alarm sirenleri,

 

 Hırsız alarm dedektörleri,

 

 Hırsız alarm keypadleri,

 

 Hırsız alarm modülleri,

 

 Akü-Kablo- Trafo,

 

 Alarm izleme merkezi olarak sıralanabilmektedir.

 

 Hırsız Alarm Modülleri Nelerdir?

 

 Hırsıza karşı güvenlik önlemleri almak herkes için büyük önem taşımaktadır. Bu nedenle iş yeri, ev ve başka güvenlik ihtiyacı olan alanlarda Hikvision ürünlerine ihtiyaç duyulmaktadır. hikvision alarm dedektörleri güvenlik unsurları arasında en önemli donatı olarak kullanılmaktadır.

 

 Hırsız alarm modülleri olarak bilinen keypad, alarm paneli, alarm dedektörü, alarm izleme merkezi olarak kullanılmaktadır. Kullanıcı can ve mal güvenliğinin en önemli koruyucusu olabilen Hikvision ürünleri güvenle kurulabilmektedir. Yüksek kalite güvenlik sistemi kurulumundan beklenen sonucu alabilmek için mutlaka profesyonel destek alınması gerekmektedir.

 

 Bu konuda ürün tedarik ve servis hizmeti uzman desteği adresi güvenlikseti.com 7/24 çalışmaktadır. Vakit kaybetmeden internet erişimi sağlayabilir yüksek güvenlikli ürünlere sahip olabilirsiniz. 700

 Bu da size nerede olduğunuzun hiç önemi olmadan hırsıza müdahale olanağı vermektedir. Güvenlik çözüm üreticisi olarak Hikvision ürünleri herkes tarafından tercih edilmektedir.

 

 Hikvision Ürün Fiyatları

 

 Hikvision, kablosuz ve kablolu güvenlik sistemleri üretici ve tedarikçisi olarak adından söz ettirmektedir. hikvision alarm kumanda ve tekrarlayıcı belirli aralıklarla uyarı vermektedir. Duman, su sızıntısı ve risk algılama sistemi olarak bilinen dedektörler yüksek güvenlik unsurlarıdır. Bütün Hikvision ürünleri uygun fiyat müşteri memnuniyeti önceliğinde sunulmaktadır.

 

 Kablolu alarm sistemi olarak yapılara kurulabilen alarm dedektörleri kullanıcıya ileri seviyede güvenlik sağlamaktadır. Manyetik kontak ve pır hareket sensörleri olarak tanımlanan ürünler uygun fiyata satışa sunulmaktadır. Kolaylıkla tedarik edilerek profesyonel ekip tarafından kurularak uzun yıllar kullanılabilmektedir.

 

 Pır hareket sensörü olarak ifade edilen sistem keypad ve manyetik kontak desteğiyle cep telefonuna sinyal göndermektedir. hikvision alarm sirenleri yüksek sesli uyarı teknolojisi olarak geliştirilmiş sistemlerdir. Sistem siren sesini telefonunuza göndererek uzaktan müdahil olabilme olanağı vermektedir.

 

 Güvenlik kamerası, 1600 metre referans mesafesi 868 Mhz çift yönlü şifreli iletişim kurulabilme olanağına sahiptir. Hırsız güvenlik sistemleri kullanım alanında tüm riskleri önleyebilme olanağı vermektedir. Harici ses ve görüntü alabilmekte olup uygun fiyata sahip olunabilmektedir.

 

 Hırsız Alarm Sistemleri Kurulumu

 

 Hırsız alarm sistemleri olarak bilinen güvenlik kameraları, kolaylıkla kurulabilmektedir. Mutlaka profesyonel uzman tarafından kurulum yapılması gerekmektedir. hikvision alarm role modülü çift yönlü iletişim kurulabilmesini sağlamaktadır. Dış ortam güvenlik kamerası olarak kurulabilen sistemler uzak mesafeden görüntü alabilmektedir.

 

 Bina içi ve dışında güvenlik sağlayan kamera sistemleri kolaylıkla kurularak teslim edilmektedir. Guvenlikseti.com ekibi tarafından alınacak servis hizmeti sayesinde sistem kurulumu yapabilirsiniz. Hikvision, DS 2CE16HOT- ITPF 5.0MP Ultra HD görüntü kalitesine sahiptir. 3.6 mm sabit lens ve Analog Bullet yani dış ortam kamerası yüksek sinyal gücüyle de tercih edilmektedir.

 

 Duruma göre kablolu-kablosuz olarak kurulum yapılabilmekte maksimum güvenlik ortamı sağlanabilmektedir. Otomasyon ayrıcalığını kullanıcıya veren hırsız alarm sistemleri manuel olarak da kullanılabilmektedir.

 

 Sistem, açık alanda 1600 metreye kadar görüntü alabilmekte ve uygun fiyata sahip olunabilmektedir. Bu nedenle firma ürünleri arasından seçim yaparak sipariş verebilir tam zamanında hizmet alabilirsiniz. 

 

 Hırsız Alarm Sistemlerini Kim Kurar?

 

 Hırsız alarm sistemlerinden beklenen verim alınabilmesi için profesyonel ekip tarafından kurulumu yapılması gerekmektedir. Tecrübeli ve teknoloji donanımlı bir ekip tarafından kurulan hırsız alarm sistemleri kullanım alanlarında güvenlik sağlamaktadır. Açık alan ve kapalı alanlara özenle kurulan hırsız alarm sistemleri yüksek üretim teknoloji ürünleridir.

 

 Kullanıcı memnuniyeti sağlayabilmek amacıyla uygun fiyata sunulmaktadır. Herkes bulunduğu yerden guvenlikseti.com adresinden seçimlerini yaparak sipariş oluşturabilmektedir. Siparişlerinizi güvenli ödeme, kredi kartına taksit ve ücretsiz gönderi özellikleriyle yapabilirsiniz. Erken siparişler tedarikçi firma tarafından aynı gün teslim edilebilmektedir.

 

 Arzuya göre servis bakım hizmeti de alınabilecek sistemler uzun yıllar kullanıcı konforu sağlamaktadır. Hırsızlık olaylarının her geçen gün arttığı günümüzde güvenlik kamerası en büyük caydırıcı etken olmaktadır. Düşük fiyata sahip olabileceğiniz hırsız alarma sisteminizden yüksek güvenlik verimliliği alabilirsiniz. 

 

 Neden Hırsız Alarm Sistemi Kurulmalıdır?

 

 Hırsız alarm sitemi olarak tanınan güvenlik kamerası, herkes için mal ve can güvenliği sağlayabilmek için kullanılmaktadır. hikvision alarm kumanda ve tekrarlayıcı dahil olarak kurulum yapılmaktadır. Uygun fiyata sahip olunabilen sistem, ev, iş yeri, cafe, restoran, özel-kurumsal tüm alanlarda kullanılabilmektedir. Kurulum alanında uzun mesafelerden görüntü kaydı yapabilmekte, risk algıladığı anda cep telefonuna sinyal gönderebilmektedir.

 

 Cep telefonuna gelen se sinyal gücünde ve yüksek etkide olduğundan erken müdahale sağlamaktadır. Alarm kontrol sistemi, set olarak sunulmaktadır. Kumanda dahil olarak sunulan sistem GPRS destekli olarak gönderilmektedir. Çok sayıda kablosuz giriş, kablosuz çıkış genişletici, kablosuz anahtarlıklar ve kablosuz sirenlidir.

 

 LAN+WİFİ destekli kullanılmaktadır. Açık alanda 800 metre mesafede GPRS özelliği bulunmaktadır. Yedek piller, güncel şifreleme, 2 kanal dahili video doğrulama özellikleri bulunmaktadır.

 

 Hikvision hırsız alarm sistemleri kurulumu için herkesin farklı nedenleri olsa dahi ortak neden can ve mal güvenliği sağlayabilmektir. Güvenlik kamerası yüksek çözünürlük ve net görüntü kalitesi sayesinde tercih edilmektedir.

 

 Hikvision Kamera Sistemleri 

 

 Hikvision kameralar, otomatik sistemli ve Analog olarak sunumda bulunmaktadır. İhtiyacınıza uygun tercih yaparak sipariş oluşturabilir en kısa sürede kullanıma başlayabilirsiniz. Hikvision kamera, AHD- HD- CVI- TVI modlarında Analog olarak da kumanda edilebilmektedir. Aynı anda birden fazla kayıt modunda çalışabilmektedir.

 

 IP kameralara göre Analog kameralara daha uygun fiyata sahip olunabilmektedir. Hırsız alarm sistemlerinde gece görüşü özelliği bulunması ve çalışır olması önemlidir. Hikvision kameralar 20 metre mesafeye kadar gece görüş özelliğine sahiptir. Led ışıklı gece görüşlü kamera satın alabilmek için internet erişimi sağlanması yeterli olmaktadır.

 

 Ürün seçimleri yapılarak hemen sipariş oluşturulabilmektedir. Hikvision alarm setleri garantili olarak gönderilmektedir. Uygun fiyat yüksek kalite ayrıcalığıyla Hikvision hırsız alarm sistemlerinize kavuşabilirsiniz. Ürün teslimi yapıldıktan sonra kurulum hizmeti de firma güvencesiyle verilmektedir.