Code Yangın Alarm Sistemleri

Yangın en büyük zarar verici ve en ürkütücü doğal afetlerin başında gelmektedir. Olası bir yangın iş yeri, ev ya da orman gibi alanlarda olduğu zaman kısa süre içerisinde büyük sorunlara ve maddi hasarlara neden olabilmektedir. Yangınlar erken dönemde önlem alınması gereken ve müdahale edilmesi gereken doğal afetlerdendir. Yangınların erken fark edilmesi ve müdahale edilebilmesi için yangın alarmları kullanılmaktadır.

 Yangın alarm sistemleri yangınlardan dolayı oluşan ısı ve duman ile birlikte harekete geçen özel ve gelişmiş sistemlerdendir. Yangın alarmlarına takılan dedektörler sayesinde alarm sistemi duman ya da ısıyı fark ettiği anda sistemi harekete geçirerek siren ile uyarı yaymaktadır. Ayrıca bu sistemlere entegre edilecek özel sistemler ile birlikte yangın olan yere su yada söndürücü gazda püskürtülebilmektedir. 

 Güvenlikseti.com güvenlik ve alarm sistemleri konusunda uzman kadrosu ile her türlü mekan ve alana uyarlanabilir yangın alarmları, hırsız alarmları ve daha bir çok farklı alarm sistemini sizlere sunmaktadır. Yangın alarm sistemlerinde en iyi firma ve ürünlerin başında gelen code yangın alarm sistemleri de web sitemizde sizlere sunulmaktadır. 

 

 Code Yangın Alarm Sistemleri

 Code dünyanın en gelişmiş yangın alarm setleri üreten deneyimli ve gelişmiş sistemler kullanan bir firmasıdır. code yangın alarm setleri her türlü kapalı alana kolayca uygulanabilmektedir. Set içerisinde alarm panelleri, alarm dedektörleri, sirenler ve kırbas bulunmaktadır. Bu sayede de yangın alarm sistemi uygulanan alanın her türlü yangın tehlikesine karşı korunması sağlanmaktadır. 

Code yangın alarm setleri ile özellikle kalabalık insan gruplarının yaşadığı alanlarda gerek can gerek ise mal güvenliği kolaylıkla sağlanabilmektedir. Yangın alarm setleri kurulum yapılan alanda dedektörleri ile olası bir yangın durumunda oluşan ısıyı ve dumanı fark ederek hemen sistemi harekete geçirmektedir. Otomatik uyarı sistemi olan bu sistemler haricinde manuel olarak harekete geçirilen yangın alarm sistemleri de bulunmaktadır. 

 

 Özelleştirilebilir Yangın Alarm Setleri

 Birçok yangın alarm seti belli başlı sayıda ürünlerden oluşmaktadır. Bu setlere yeni bir ürün eklenmesi ya da çıkartılması oldukça zor olmaktadır. Ancak güvenlikseti.com tarafından sunulan code yangın alarm sistemleri tamamen özelleştirilebilmektedir. Bu sistem sayesinde sunulan özelleştirilebilme özelliği sayesinde yangın alarmı kurulacak alanın özelliğine ve büyüklüğüne göre istenilen parçalar eklenebilmekte ve çıkartılabilmektedir. 

 Yangına karşı güvenlik sağlamak istediğiniz alanın büyüklüğüne göre yangın dedektörleri sayısını istediğiniz şekilde azaltabilir ve çoğaltılabilmektedir. Bunun haricinde alarm sistemini kontrol etmek için kullanılan alarm panellerinin sayısını da sistemi kolay kontrol edilebilecek şekilde yerleştirebilirsiniz.

 Yangın alarm sistemlerinde kullanılan sirenleri de sistemin kurulacağı alanın büyüklüğüne göre istenilen sayıda yerleştirmeniz mümkündür. Code yangın alarm sistemleri ile ilgili tüm güvenlik elemanlarına güvenlikseti.com adresinden kolay ve güven içerisinde ulaşabilirsiniz. 

 

 Yangın Alarm Panelleri

Code yangın alarm panelleri alarm sistemlerinin en kritik parçalarından birisidir. Yangın alarm panelleri sayesinde alarm sisteminin manuel olarak aktif edilmesi sağlanabilmektedir. Bunun yanında alarm sisteminin bir yangından değil de başka bir neden den dolayı alarm sisteminin aktif olması durumunda panelleri kullanarak sistemin pasif edilmesi sağlanabilmektedir. 

 Code yangın alarm panelleri gerek code marka yangın sistemleri ile gerek ise diğer yangın alarm sistemleri ile de entegre olarak güven içinde çalışabilmektedir. Güvenlikseti.com adresinde yer alan alarm panelleri alanından ve code markasını seçerek hızlı ve güvenli bir şekilde alarm paneli siparişinizi verebilirsiniz. Bunun yanında müşteri danışmanlarımız ile iletişime geçerek oluşturabileceğiniz sistemlere uygun alarm panellerini de kolayca bulabilirsiniz.

 Code yangın alarm panelleri sayesinde kurmuş olduğunuz dedektörlerden gelen alarmlar kolaylıkla algılanabilmektedir. Panel üzerinde oluşturulan sistem sayesinde alarmın hangi dedektörden geldiği kolay bir şekilde anlaşılabilmektedir. Bu sayede de yangın olan here hızlı bir şekilde müdahale edilebilmektedir. Buda yangının büyümesini engelleyerek tüm alanın zarar görmesinin önüne geçmektedir. 

 

 Yangın Alarm Dedektörleri

 Yangın alarm sistemlerinin en önemli parçaları dedektörlerden oluşmaktadır. code yangın alarm dedektörleri alarm sistemi kurulu olan alanda bir karbon monoksit gazı ya da bir ısı algıladığı zaman sistemi aktif etmektedir.

 Dedektörler tarafından algılanan yangın ile birlikte alanda bulunan kişilerin uyarılması için sirenler ile uyarı sesi yayılmaktadır. Ayrıca bazı sistemlerde bulunan su sistemi sayesinde yangının söndürülmesi için su püskürtülmesi de sağlanabilmektedir. 

Code yangın alarm dedektörleri son teknoloji kullanarak oluşturulmaktadır. Özel olarak geliştirilen yangın dedektörleri farklı hassasiyet derecesine sahiptir. Bu sayede de en ufak bir olası yangın ihtimalini de kaçırmayacak şekilde ayarlanabilmektedir. Yangın alarm dedektörlerini bir şüpheli durumda anında alarm sistemini harekete geçirerek alanda bulunan herkesin uyarılmasını ve gerektiğinde tahliye edilmesini sağlamaktadır.

 Code yangın alarm dedektörleri resmi satıcısı olan güvenlikseti.com en güvenli yangın alarm sistemlerini kurmanız için gerekli tüm teknik ve makine desteğini sağlamaktadır. Code marka ürünlerin resmi teknik hizmetinin yanı sıra satış ve garanti hizmetleri de tarafımızca verilmektedir. Alanında uzman ekibimiz ve teknik personelimiz her türlü sistemi kolay ve güvenli bir şekilde kurmanıza yardımcı olmaktadır. 

 

 Code Yangın Alarm Siren Sistemleri

 Yangın alarmlarının çalışması sonucunda ortam bulunan kişilere ve etraftaki diğer kişilere tehlikeyi bildirmesi sirenler ile olmaktadır. Code yangın alarm sirenleri bu konuda kullanılan en iyi siren sistemlerinden olmaktadır.

 Yangın alarm sirenleri alarm sisteminin aktif olması ile birlikte farklı frekans dalgalarını kullanarak yüksek sesle uyarı yaymaktadır. Bu sayede de etrafta bulunan herkesin uyarılması ve güven altında tutulması sağlanmaktadır. 

Code yangın alarm sirenleri özel oluşturulan yapısı ile farklı ses düzeylerine ve farklı ses şekillerine sahiptir. Bu sayede yangının nerede olduğunu anlamak için her sirene farklı ses ataması yapılabilmektedir. Bunun yanında yangın alarm sirenlerine takılacak olan ışıklı uyarı sistemi ile de hem sesli hem de görüntülü bir şekilde uyarı yapılabilmektedir. Bu sayede de işitme engelli kişilerinde alarmı algılaması sağlanabilmektedir. 

 

 Yangın Alarm Kırbasları

 Yangın alarm sistemleri dedektörler tarafından algılanarak otomatik olarak alarma geçen sistemler ve manuel aktif edilen sistemler olarak ikiye ayrılmaktadır. Manuel olarak aktif edilen code yangın alarm kırbas sistemleri bu işlem için kullanılan elemanlardandır.

 Kırbas farklı alanlara yerleştirilen uyarı anahtarlarıdır. Bu anahtarlar sayesinde otomatik olarak algılanmayan yangınlar için kişiler alarmı aktif ederek alanda bulunanlara uyarı vermektedir. Code yangın alarm kırbas sistemleri kolay olarak aktif edilememesi için özel olarak korunmaktadır. Bu sayede de alarmın asılsız olarak devreye sokulması engellenmektedir.

 Kırbasların düğme olan kısımların cam bir kapak bulunmaktadır. Olası bir yangın durumunda bu kapaklar kırılarak alarmın aktif edilmesi sağlanmaktadır. Code yangın alarm kırbas seçenekleri tüm diğer marka sistemler ile bağlantılı olarak kullanılabilmektedir. Ayrıca tüm sistem ile ilgili yedek parça ürünlerde güvenlikseti.com adresinden sizlere sunulmaktadır. 

 Güvenlikseti.com olarak sizlere sunmuş olduğumuz tüm ürünler son teknoloji kullanılarak geliştirilen güvenliğin sağlanması için oluşturulmuş sistemlerden oluşmaktadır. Code yangın alarm sistemi ekipmanları sayesinde iş yeri ya da ev gibi alanlar ile toplu yaşamların olduğu alanlarda kolay ve uygun maliyetli güvenlik sağlayabilirsiniz. Bu sayede gerek can güvenliğini gerek ise mal güvenliğini kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz. 

 

 Yangın Alarm Sistemi Kurarken Dikkat Edilmesi Gerekenler

 Yangın alarm sistemleri bir ortamda gerekli güvenliğin sağlanmasında kullanılabilecek en önemli sistemlerdir. Yangın alarm sistemi kurarken mutlaka alarm sistemin kurulacağı alanın özellikleri dikkate alınmalıdır. Yangın alarmlarının yapının büyüklüğüne göre gerekli, panel, siren ve dedektör gibi parçaları bünyesinde bulundurulmalıdır. 

 Bina yapısının güvenliğinin sağlanmasında yapıda yaşayan insanların sayısı ve yapıda tutulan malzemelerin güvenliğine göre sistem seçilmelidir. Kurulacak olan sistemlerde yapıya uygun dedektörler ve sirenler ile gerekli yerlere kırbas sistemleri kurulmalıdır. Kurulacak olan sistemlerin panellerinin kolay bir şekilde kontrol edilebilecek ve anında müdahale edilebilecek yerlere monte edilmesi gerekmektedir. 

 

 Corbe Yangın Alarm Seti Fiyatları

 Güvenlikseti.com alanında en iyi ve güvenli alarm setlerini sizler ile buluşturmaktadır. Hazır set sistemlerinin yanında kendi setinizi oluşturabileceğiniz özel sistem elemanları da web sitemizde bulunmaktadır. Code yangın alarm setleri ve code yangın alarm ekipmanları da sitemizde sizlere sunulan başlıca ürünler arasında yer almaktadır.

 Yangın alarmına karşın özel ve uygun maliyetli setler için web sitemizden ilgili ürünleri seçebilirsiniz. Bunun yanında müşteri destek ekibimizden de 7/24 dilediğiniz zaman destek alabilirsiniz. Güvenlikseti.com olarak farklı yangın alarm set özelliklerini en uygun fiyat ile alabilirsiniz.

 Yangın alarm setlerinde en güvenli ve son teknoloji ekipmanlar için sitemizde yer alan ilgili bölümleri kullanabilir dilediğiniz ürünü anında hızlı kargo seçeneği ile alarak sisteminizi kurarak güvenliğinizi sağlayabilirsiniz.