Tuya Akıllı Alarm Setleri

Tuya Akıllı Alarm kullanım alanları,

Tuya Akıllı Alarm Setlerini evinizde, işyerinizde, yazlığınızda ve tüm güvenlik sistemi gereken yerlerde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Tuya mobil uygulaması sayesinde evinizdeki diğer tuya akıllı ev ekipmanlarıyla beraber aynı uygulamadan kontrol edilebilir. Akıllı robot süpürgeler , Akıllı prizler ve diğer tüm ekipmanlar artık tuya mobil uygulama üzerinden kontrol edilebilmektedir. Telefonunuza ekstra hiç bir program kurmadan aynı program üzerinden çok kolay bir şekilde kontrol edilebilir.

Tuya akılllı alarm sisteminiz aynı zamanda bir kamera güvenlik sistemi gibide kullanabilirsiniz. Tuya Kablosuz Kameraları çok pratik bir şekilde uygulamanıza entegre edebilirsiniz. Böylelikle hem akıllı ev aletleri, Alarm sistemi ve Kamera sisteminiz tek bir uygulama üzerinden kolayca kontrol edilebilir. Tüm Tuya ekipmanları tamamen kablosuz bağlantı üzerinden çalışmaktadır. Evinizde hiçbir yere kablo çekmeden hem Tuya Alarm Sisteminizi hem de Tuya Kamera Sisteminizi aktif bir şekilde kullanabilirsiniz. 

Tuya Güvenlik Kameraları, 

3 model tuya güvenlik kamerası bulunmaktadır. Bunlar, İç ortam kablosuz tuya bebek kamerası , Dış Ortam tuya güvenlik kamerası ve Tuya Solar 4g sim kart destekli güvenlik kameralarıdır. Tüm modellerimizde Micro SD Kart desteği vardır. Takmış olduğunuz Micro sd kartın boyutuna göre 1 hafta ile 3 hafta  arası kayıt alabilirsiniz. Tuya Solar Kameralarımız sayesinde Hiç bir enerji ve internet gerekmeden çalışma imkanı sunar. Elektriği güneş paneli sayesinde , İnterneti  de sim kart desteği sayesinde sorunsuz olarak çalışır.