Araç Kamera Setleri 


Güvenlik, insanların ve toplumların öteden beri en temel gereksinimlerinin başında gelmektedir. Konu iç ve dış çevre güvenliği olduğunda da akla ilk gelenler, şüphesiz güvenlik kameralarıdır.

 

 Kamera Setlerinin İşlevleri ve Onlara Ulaşım Yolları

 

 Evde, okulda veya toplu taşıma içerisinde güvende olduğumuzu hissettiren en temel araçlardan biri güvenlik kameralarıdır. Güvenlik kameraları, taşıdıkları lens sayesinde en uzak yerleri veya geniş bir alanı izleme şansı sunmaktadır.

 

 Bir güvenlik kamerası izleyicisine dijital sinyaller gönderir. Gönderilen sinyaller, kayıt cihazı aracılığıyla sonradan da izlenmek üzere kayıt altına alınır. DVD yazıcı veya USB sayesinde görüntülerin dışa aktarımı mevcuttur. Ayrıca geriye dönük izleme de yapılabilir.

 

 Teknolojinin insanlığa en büyük armağanlarından biri olan güvenlik kameralarına, guvenlikseti.com sitesi aracılığıyla ulaşmak mümkündür. Site, kamera sistemlerinden kayıt cihazlarına; alarm setlerinden araç sistemlerine kadar geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Kaliteli, güvenilir alım ve teslimat vizyonuna sahip olan site, alıcısına 7/24 canlı izleme olanağı sunmaktadır.

 

 Okul Servisi Kameraları Sayesinde Çocuğunuzun Her Daim Güvende Olduğunu Bilin

 

 Ebeveynler için çocuklarının okula güven içinde gidip geldiğini bilmek son derece önemlidir. Tam da bu noktada araç içi kamera sistemleri devreye girmektedir. Kalitesiyle rakipleri arasından sıyrılan guvenlikseti.com adresinden edineceğiniz bir okul servisi kamera seti yardımınıza yetişir.

 

 Servis sahibi olarak bütçenize uygun ve kaliteli bir okul servisi kamera seti edinin ve servis aracınıza takın. Evladını size teslim eden ebeveynler bu sayede güvenle yanınızdan ayrılacaktır. Esasında Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile Millî Eğitim Bakanlığı ilgili yönetmelik doğrultusunda okul servis araçlarını denetlemektedir.

 

 Ancak okul servislerinde öğrencilerin unutulması gibi durumlar bu araçların güvenlik kamerasıyla denetlenmesini zorunlu kılmıştır. Bir okul servisinde bulunacak kamera 7/24 kayıt altında olmalı ve tüm koltukları görecek şekilde ayarlanmalıdır. Çocukların iniş, binişleri; olası kazaların önüne geçmek, serviste güvende olmak okul servisi kamera seti ile mümkündür.

 

 Taksi İçi Kamera Setleri ile Hem Kendinizi Hem Müşterilerinizi Koruyun

 

 2017 yılında Emniyet Müdürlüğü tarafından hazırlanan genelge doğrultusunda tüm taksilerin kamera taktırması zorunlu hâle gelmiştir. Kimi sürücüler taksinin özel alan olduğu gerekçesiyle buna yanaşmasa da taksi, kamusal alandır. Gasp ve yaralama gibi olaylar düşünüldüğünde taksi kamera seti, sürücüyü de güvence altına almaktadır.

 

 Taksi içindeki müşteriler de düşünüldüğünde görüntülerin kayıt altına alınması özel hayatı ihlal etmek olarak düşünülmüştür. Bu sebeple de zorunluluk bir nevi isteğe dönüşmüştür. Geri görüş seti, taksi kamera seti olarak kabul görmüştür. Taksi hem özel hem kamusal alan olarak kabul gören bir araçtır. Bu sebeple de taksi kamera seti, kayıt özelliğine sahip olmaktan çok geri görüş özelliği sunmaktadır. 

 

 Karavan Kamera Seti ile Keyifli Tatillerinize Gölge Düşmez

 

 Çekme karavanların soyulması, akülerinin çalınması veya bile isteye zarar verilmesi karavan sahiplerinin en büyük korkusudur. Bir AP kamera ve içine takılan bir 128 GB mikro sd kart ihtiyaç olan kaydı sağlayacaktır. Bu ekipman bir buçuk ay kesintisiz kayıt altına alma özelliğine sahiptir.

 

 Yaz gelse de ailecek bir tatile çıksak dediğinizde karavanınız sizin en büyük dostunuz olacaktır. Ancak sadece yaz aylarında değil kışın da karavanınızı güvende tutmanız şarttır. Bunun için ihtiyacınız olan ekipmanlara guvenlikseti.com adresinden hızlı ve en iyi fiyat performansıyla ulaşabilirsiniz.

 

 Uzaktan izleme destekli mobil DVR kayıt cihazı, 320 GB harddisk karavan kamera seti elemanlarıdır. Ayrıca dört adet kamera ve kameraları bağlamak için gerekli kablolar da karavan kamera seti içindedir. Orijinal ürün garantisi, ücretsiz teslimat ve kredi kartı ile ödeme kolaylığı için guvenlikseti.com adresinizdir.

 

 Site üzerinden karavan kamera seti için arama yapın, karavanınıza takın ve güvenliğin tadını çıkarın. Emekle aldığınız karavanınızı yolculuk sırasında veya beklediği bir park yerinde karavan kamera seti sayesinde koruyabilirsiniz.

 

 Otobüs Kamera Setleri Kamusal Alanın Güvenliği için Şarttır

 

 Gündelik hayatta özel aracımızla seyahat ettiğimiz kadar belki de toplu taşımaları kullanıyoruz. Bu toplu taşıma araçlarının başında da şüphesiz otobüsler gelmektedir. Ancak güvenliğimizi şoföre ve ilgili belediyeye emanet ettiğimiz bu araçları her gün yüzlerce insan kullanmaktadır. Dolayısıyla özellikle büyük şehirlerde bu kadar insanın aynı anda kullandığı araçlarda güvenlik sağlamak oldukça zordur.

 

 Toplu taşıma içi güvenlik söz konusu olduğunda da otobüs kamera seti devreye girmektedir. Peki, otobüs kamera seti nasıl çalışmaktadır? Kabin içine kayıt tutma özelliğine sahip bir kamera seti yerleştirilir. Bu sayede otobüs içi kayıt altına alınır ve gerektiğinde geriye dönük izleme yapılır. Araçların rota bilgisi, konum bilgisi ve hızı da uydu üzerinden otobüs kamera seti ile izlenir. 

 

 Uzun Yol Şoförlerinin Güvenliği Kamyon İçi Kameralara Emanet

 

 Bir uzun yol şoförü için ikinci evi bir nevi kamyonu ve tırıdır. Çünkü evinden daha çok onun içinde zaman geçirmektedir. Bu uzun yolda ve kimi zaman uykusuz geçen gecelerde aracını güven içinde kullanması gerekmektedir. Tam da bu noktada kamyon kamera seti devreye girmektedir.

 

 Bu kamera seti, şoförüne geri görüş imkânı tanımaktadır. 4 kamera ve 7 inç ekran özelliğiyle seyahat anında ön camın hemen ötesindeki dünya, sürücünün ayaklarına gelmektedir. Bir kamyon kamera seti aynı zamanda hırsızlar için de caydırıcı bir önlemdir. Çarpışmalara ve diğer olaylara da sessizce tanıklık eden kamyon kamera seti, olası kazaları önleyicidir. 

 

 Ulusal veya Uluslararası Yollarda Tır Şoförlerinin Yol Sürüşü de Kameralara Emanet

 

 Hem kendi ülkesinde hem de başka ülkelerde hizmet veren bir tır şoförü için belki de en büyük yoldaşı aracıdır. Gün gelir ailesinden daha çok onu görür, onda kalır. Araç içine yerleştirilecek bir tır kamera seti hem şoförün hem de sürüşün güvenliğini sağlar. Bu tır kamera seti sayesinde sürücü, geri görüş sağlar; hırsızlara karşı caydırıcı olarak aracını korur.

 

 Dört adet gece görüşlü kamera, uzaktan kumanda ve 7 inç LCD monitör bu setin içindedir. Araç içini, dışını etkin bir şekilde kontrol etmek isteyenler için tır kamera seti olmazsa olmazdır. Setteki özel olarak üretilen monitör herhangi bir aparata gerek kalmaksızın dört kamera için giriş sunar. Araç, yol ve yolcu güvenliği için guvenlikseti.com mutlaka ziyaret edilmelidir.

 

 Caydırıcılık ve Güvenlik İçin Araç İçi Kameralar Olmazsa Olmazdır

 

 Güvenlik günümüz insanının en büyük sorunlarından biridir. Güvenlik söz konusu olduğunda ev içi güvenliği sağlamak yetmez araçlarımızın da aynı oranda güvenliğini sağlamalıyız. Hırsızlara karşı caydırıcı bir önlem teşkil eden araç içi kameraların sağladıkları bununla kalmaz.

 

 Geri görüş kamera seti, park sensörü sayesinde araç içi seyahat daha ehemmiyetli bir hâle gelmektedir. Kaza anında olası bir suçlunun tespit edilmesi veya yolcuların kendisini güvende hissetmesi bu sistemler sayesindedir. 

 

 Araç İçi Kamera Sistemleri Satın Alınırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

 Aracını güvenlik altına almak isteyenlerin yapması gereken guvenlikseti.com gibi güvenilir bir siteyi ziyaret etmektir. Site sadece özel araçlar için değil toplu taşıma araçları için de kamera seti hizmeti sunmaktadır. Bu hizmetin içinde tır kamera seti, kamyon kamera seti ve taksi kamera seti de mevcuttur. Döngüsel kayıt alma özelliğine sahip bir kamera tercihinde bulunmak son derece önemlidir.

 

 Çünkü bunlar, hafıza kartı dolsa da kayda devam etmektedir. Satın alınan ürün orijinal olmalıdır.

 Gerektiğinde destek hattı sunmalı ve mutlaka ürünün sağlamlığı garanti altına alınmalıdır. Satın alınacak firma sizinle kişisel haklarınızı koruyan bir gizlilik sözleşmesi yapmalıdır. Ve en kaliteli ürünleri size en uygun fiyatla sunmalıdır.

 

 Araç İçi Kamera Sistemleri İçin En Güvenilir Adres

 

 Garanti, iptal-iade, teslimat şartları açıkça beyan edilmiş, güvenilir site arıyorsanız guvenlikseti.com sizin için tasarlandı. Size teslim edilen ürün gerekli şartları sağlamadığı takdirde iptal-iadesi ürün değişimi departmanı tarafından yapılmaktadır. Ücret iadesi noktasında da muhasebe departmanı devreye girmektedir. Şarj süresi dayanıklı kameralar sayesinde kayıtlar da güvence altındadır. Uygun fiyatlar için guvenliksite.com ilk uğranılması gereken adrestir.

 

 Yıl garantisi ve kasko seçenekleri ürünün satın alındığı andan itibaren devreye girmektedir. Aynı zamanda site, aynı iş günü teslimat yapılmadan önce de iptal hakkı tanımaktadır. Dört kameralı okul servis kamara setiyle, servis içinde çocuklarımız güvendedir. Taksi geri görüş kamera seti hem şoförün hem de müşterilerin sürüş anındaki güvenliğini sağlamaktadır.

 

 İki kameralı ve 4 inç ekran özelliğine sahip araç içi kamera seti de bu sitededir. Bu set, hırsızlara karşı caydırıcı olmakla beraber sürücü için de yol anında güvenliği teşkil etmektedir. Geri görüş sayesinde olası kazalar en aza indirgenmektedir. Trafik kazası olduğunda hakkınızı korumak ve kazayı tüm boyutlarıyla görmek için ihtiyacınız araç içi kameralarıdır.

 

 Yolculuk esnasında sıra dışı durumlar, şahit olunan kazalar da bu kamera sistemleri sayesinde kayda alınmaktadır. Peki, bunca özelliğe sahip bu kamera sistemlerinin satın alınırken dikkat edilen özellikleri nelerdir? 720p çözünürlük, döngüsel kayıt, 128 GB hafıza kartı desteği, 120 derecelik standart görüş açısı olmazsa olmazdır.

 

 Araç içi kamera sistemlerin de ayrıca mevcut kameraların şarj ve dayanıklılık sürelerine de dikkat edilmelidir. Bu sistemler araç çalıştığı anda devreye girmektedir. İlgili noktadan itibaren kayıt almaya başlar, açı hangi noktaya çevrilmişse kayıt o şekilde devam eder. Araç içi kamera sistemlerinin tüm bu özellikleri sürücülere benzersiz bir konfor sunmaktadır. 

 

 Günümüz şehir içi veya şehir dışı yollarda güvenliği sağlamak, araç içi kameralarla mümkündür. Bu sistemler, kötü niyetli insanların ve trafik kazalarındaki olası anlaşmazlıkların önüne geçmektedir. Kamera sistemleri, olup bitenleri tüm çıplaklığıyla gözler önüne serdiği için kötü niyeti ortadan kaldırmaktadır. Bu sistemler sayesinde sürücüler ve yolcular ister istemez tarafsız olmak zorundadır.

 

 Kamera çözünürlüğü ve mevcut sistemin kalitesi, bu ekipmanların fiyatlarını belirleyen unsurlardır. Her bir kamera sisteminin kendine has özellikleri vardır. Dayanıklılık ve çözünürlük bu sistemlerin olmazsa olmazıdır. 

 

 Gelişen teknoloji araçları, araçların içindeki donanımı da aynı ölçüde geliştirmektedir. Ancak aracın donanımı arttıkça güvenlik sorunu da aynı ölçüde artmaktadır. Tır, kamyon gibi uluslararası yollarda ulaşım gören, taksi gibi ticari hizmet veren araçlar güvenilir olmalıdır. Otobüs bir kamu aracıdır ve her gün yüzlerce insan bu araçla ulaşımını sağlamaktadır.

 

 Bu sebeple bu araçların güvenliği hem sürücü hem de yolcular açısından sağlanmalıdır. Bu noktada devreye kamera sistemleri girmektedir. Dayanıklı, çözünürlüğü yüksek, döngüsel kayıt alan bir kamera teknolojinin bir armağanıdır. 7/24 kayıt alan bir kamera hırsızlığı önlemekte, kazalarda haklı olan tarafı ortaya çıkarmaktadır. Geri görüş tekniği de olası kazaları en aza indirmektedir.

 

 Sevdiklerinizin, sizin hayatınızı ve geleceğinizi güvence altına alan kamera sistemleri için adresiniz "guvenlikseti.com"dur. En uygun, en kaliteli fiyat ve hızlı teslimat için başka yer aramaya gerek yoktur.