Bakıcı Kamera Sistemi Önerileri

Her insan işe ya daha başka bir yere gitmek için evden çıktığında, ardında evde bıraktığı her şey için endişe duyabilmektedir. Bu endişe herkeste belirli çözümler üretme konusunda beyin fırtınası yapmaya yormuştur. Bu istişarelerin ardından en doğru kararın tabi ki de bakıcı kamera sistemi olduğunu unutmamak gerekmektedir. En basit detayı bile siz evde olmadan görsel ve sesli bir biçimde takip edebilmek eminiz ki oldukça iyi bir hizmettir. Buna istinaden sizlere en iyi bakıcı kamera sistemi önerilerinde bulunacağız. Yaptığımız her öneri sonunda sitemizden hizmetin teminini sağlayabilirsiniz.

Dahua 4 Kameralı Bakıcı Kamera Sistemi

Dahua markası sektördeki en kaliteli ve tercih edilen markaların başında gelmektedir. Özellikle bu sette bulunan 4 adet kamera desteğiyle yapmak istediğiniz takibi kolaylaştırmaktadır. Paket içeriğinde bulunan 500 GB harddisk sayesinde bakıcı kamera sisteminin kayıt altına aldığı her şeyi yedekleyebilme imkanı sağlamaktadır. 2MP görüntü kalitesi sayesinde aldığınız veri daha anlaşılır ve kaliteli olacaktır. Paketi satın almak için tıklayınız.

Techvision 4 Kameralı Sesli Bakıcı Kamera Sistemi

Dahua gibi 4 etkin kamera sistemi üzerine kurulmuş bir pakettir. Bunun yanı sıra 500 GB kayıt depolama hacmi mevcut olduğu gibi bu kayıtları sadece görüntü olarak değil, sesli bir şekilde de kayıt altına alıp saklama fırsatı sunmaktadır. Paketi satın almak için tıklayınız.


Bakıcı Kamera Sistem Çeşitleri

Kablolu bağlantı ve kablosuz bağlantı olarak iki farklı sisteme ayrılmaktadır. Beraberinde ise bu çeşitlilik sesli ve sessiz sistemler olarak iki ayrı kola ayrılmaktadır. Tercihe göre değişkenlik göstermesi durumunda tek kameralı, çift kameralı ve daha fazla kameralı sistemler olarak çeşitlendirilebilmektedir.

Bakıcı Kamera Sistem Fiyatları

Bu tarz ürünler genel olarak alışılmışın dışında yurt dışı menşei olan markalardandır. Bununla beraber birçok yerli üretim marka da bulunmaktadır. Fiyat aralığı yerli ve yabancı kamera sistemleri arasında fiyat farkı çok bulunmamaktadır. Genel fiyatlandırmaya erişmek için tıklayınız.

Bakıcı Kamera Sistemi Yaptırma

Bu konu ile ilgili yapılması gereken en doğru hizmet daima satın alınan merkezde olacaktır. Bakıcı kamera sistemlerine ait setlerden herhangi birini satın aldığınız takdirde mümkün olan en kısa sürede montajı ve teslimi sağlanmaktadır. Detaylı bilgi almak adına bizimle iletişime geçebilirsiniz.