Bina Kamera Sistemi Önerileri 

Ev ve çevresini korumak adına apartman, plaza ve daha nice toplu yaşam alanlarında tedbiri artırmak adına kullanılan yegane şey bina kamera sistemleri ürünleridir. Bu sistemlerin en önemli etkeni büyük bir sorun olmasının öncesinde caydırıcılığı ya da gerçekliyorsa sonrasında tespiti sağlamasıdır. Bu konuda da çok fazla talep edilerek kurulum ve kullanımı sağlanan bir ekipman türüdür. Genellikle tüm bina sakinlerinin ortak bir kararı olarak kurulumu gerçekleşmektedir. Aksi takdirde tüm alana kamera sistemi kurulamamaktadır. Fakat genellikle herkes bu sistem önerisini kabul ederek, kurulum yapılabilmektedir.

Güvenli Seti markası olarak sizlere genel olarak sitemizdeki 4 kameralı sistemlerden önerilerde bulunmuştuk. Bununla beraber artık bina kamera sistemleri gibi geniş alanlara yayılması gerekenlerde ise 8 kameralı ürünleri önereceğiz. Aşağıdaki liste bu minvalde hazırlanmış olup, dilediğiniz bir ürün olduğunda bizimle iletişim kurabilirsiniz.

 

Bina Kamera Sistemi Önerileri

Genel olarak yapı gereği tüm kamera sistemlerinin 8 kameralık sistemler üzerinden yapacağız. Dörtlü kamera sistemleri de önerilmektedir tabi ki fakat daha lokal olabilmektedir.

 

Dahua 8 Kameralı Bina Kamera Sistemi (Montaj Dahil)

Paket içeriği olarak 8 kameradan oluşan bu sistem marka olarak piyasanın en iyisi diyebileceğimiz bir üründür. İç ve dış mekan kayıtlarını sorunsuz şekilde 2MP görüntü kalitesiyle almaktadır. Bu kayıtları ise 1 TB boyutunda olan harddisk içerisinde depolama yapabilme imkanı bulunmaktadır. Ürünü satın almak için tıklayınız.

 

Hikvision 8 Kameralı Bina Kamera Sistemi (Montaj Dahil)

Ürünlerinin arasındaki kalite farkının Dahua ile arasında çok farkı bulunmamaktadır. AHD görüntü teknolojisi sayesinde görüntüler daha net ve anlaşılırdır. Bununla beraber bu 8 kameranın çektiği kayıtları saklayabilecek 1 TB harddisk imkanı bu sistemde de bulunmaktadır. Dahua paketi ile aynı imkanlara sahiptir. Ürünü satın almak için tıklayınız.

 

Cenova 8 Kameralı Bina Kamera Sistemi (Montaj Dahil)

Fiyat olarak diğer ilk iki ürüne yakın bir fiyatlandırmaya sahiptir. Genellikle tercih edilebilir bir fiyat performans ürünüdür. Bina kamera sistemleri arasında paket farkı bulunmaksınız aynı imkanlar Cenovada da bulunmaktadır. AHD görüntü teknolojisi, 2MP görüntü kalitesi, 1 TB harddisk imkanı ve kaliteli 8 adet kamera bulunmaktadır. Ürünü satın almak için tıklayınız.

 

Techvision 8 Kameralı Bina Kamera Sistemi (Montaj Dahil)

Fiyat performans ürünü denildiği zaman bina kamera sistemleri arasında zirveyi çeken bir üründür. Bu ürünü diğer kamera sistemlerine nazaran daha uygun fiyata alıp, aynı imkanları kolaylıkla değerlendirebilmektesiniz. Özellikle sadece marka farkı olup, kalite farkının minimize olduğu ürün portföyünde bulunmaz bir nimet diyebiliriz. Ürünü satın almak için tıklayınız.