Bina Kamera Sistemi Seçiminde Dikkat Edilmesi Gerekenler , 

Toplu yaşam alanlarındaki adil sistemi korumak ve tatbik etmek adına en iyi kontrol yöntemi kamera sistemleridir. Her ne kadar yazılı olan ya da olmayan kurallar olsa bile bu kamera sistemleri de fayda sağlamaktadır. Bina kamera sistemleri ise bu toplu alanlarda kullanılan faydalı ekipmanlar arasındadır. Bu ekipmanların alımı, montajı, kullanılacak bölge ve daha birçok faktörü bulunmaktadır. Bu durumlarda da özellike alırken ve aldıktan sonra dikkat edilecek belli başlı unsurları değerlendirmek gerekmektedir. Bu gerekliliği yerine getirmediğiniz takdirde planladığınız duruma uygun seçimler de yapamamış olursunuz. Sonucunda ihtiyaca oranla yeter miktarda ürün alamamak ya da alınan ürünü verimli kullanamamak gibi birçok sorun ortaya çıkar.

 

Bina Kamera Sistemi Seçiminde Nelere Dikkat Etmeliyiz

Öncelikle ihtiyaç durumunun vehametini ve gerekliliğini düşünmek ve karar vermek gerekmektedir.

Ardından hangi bölgeye ya da bölgelere kurulum yapacağınıza dair plan oluşturmanız gerekmektedir.

İhtiyaca göre kaç kamera olması gerektiğini hesap edip, ona göre alım yapılmalıdır.

Bina kamera sistemleri paketlerinde bulunan 4’lü ya da 8’li kameralardan birini ya da birden fazlasını ihtiyacınız kadar olanını seçmeniz gerekmektedir.

Marka olarak piyasanın en iyi markalarının satışını sağladığımız için seçiminiz sizin fiyat/performans isteğinize göre değişmektedir.

2MP ve üzeri kamera görüntü kalitesinin olması önemli bir detay. Çünkü ne kadar kaliteli olursa o kadar tespit ve takibi kolay olur.

İç ve dış mekan kayıtlarda sonradan takip adına kayıt yapabilmelidir. Bu kayıtları depolayacak en az 500 GB’lik bir harici harddisk olup olmadığına dikkat edilmelidir.

AHD görüntü teknolojisi olması önemli; 720p ya da 1080p civarı görüntü kalitesinde kayıtlar yapabilmek adına ciddi önem arz etmektedir.

Bina kamera sistemleri satın almadan önce montaj, nakliye gibi detayların ürün fiyatına dahil olup olmadığına dikkat edilmelidir. Fakat sitemizde böyle bir durum oluşmamaktadır çünkü ücretsiz kargo ve montaj bütün paketlere dahildir.