En İyi Bakıcı Kamera Setleri , 

Bakıcı kamera sistemleri çoğu ev sahibi için vazgeçilmez bir nimet gibi görünmektedir. Bunun en büyük nedeni ise çoğu zaman ebeveynlerin çocuklarını ve bakıcılarını ya da yaşlı ebeveynlerinin nasıl bakıldığına dair bilgi edinmek istemesidir. Bu bilgi alışverişi sırasında da en iyi bakıcı kamera sistemini seçmesi oldukça önemli rol oynamaktadır.

Sesli kayıt özelliği, görüntü kalitesi, kayıt süresi, bağlantı durumu ve daha birçok detay bu konforu yükseltebilmektedir. Buna istinaden sizlere birçok öneri ile geldik. Hizmetimizde bulunan bakıcı kamera sistemleri arasında kronolojik biçimde "En iyi" listesi oluşturduk, istediğiniz ürünler için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

En İyi Bakıcı Kamera Setleri


Dahua 4 Kameralı Bakıcı Kamera Sistemi

Piyasanın en iyi kamera sistemlerinden birisidir. Dahua markası özellikle fiyat performans açısından sektördeki tüm rakiplerinden ileridedir. 4 kameralı sistemi ve 2 MP kamerası ile kalitesini ortaya koymaktadır. AHD görüntü kaydı sayesinde yüksek çözünürlüklere ulaşabilmektedir. Alınan kayıtlar 500 GB boyutundaki harici harddisk içerisine depolanarak, uzun süre kayıt imkanı sunmaktadır. Satın alım ve kurulum için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Hikvision 4 Kameralı Bakıcı Kamera Sistemi

Dahua markası gibi sektörün öncü kaliteli markalarından birisidir. Özellikle fiyatına göre birkaç gömlek üstün kalitede olan Hikvision kamera sistemlerinde 4 kamera bulunmaktadır. Aynı zamanda AHD görüntü sistemi sayesinde 720p ve 1080p görüntü kalitesinde kayıtlar alınabilmektedir. Bu yüksek boyutlu görüntüleri 500 GB'lik harddisk içerisinde yedekleyebilme imkanı bulunmaktadır.

 

Cenova 4 Kameralı Bakıcı Kamera Sistemi

Cenova markası sektöre ait en fiyat performans ürünlerden birisidir. Dahua Muadili gibi düşünülerek tüm özelliklerin aynı minvalde olduğunu da belirtmek isteriz. Sadece malzeme kalitesi farkı bulunmaktadır markalar arası. Satın alım ve kurulum için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Techvision 4 Kameralı Sesli Bakıcı Kamera Sistemi

Techvision, diger tüm bakıcı kameralara oranla en önemli etkili özelliği ise sesli kayıt da yapabilmesidir. AHD görüntü teknolojisi sayesinde kaliteli görüntü çekimi yapabildiği gibi aynı kalitede ses kaydı da yapabilmektedir. Satın alım ve kurulum için bizimle iletişime geçebilirsiniz.


İletişim bilgileri için lütfen tıklayınız

Satın almak için lütfen tıklayınız