En İyi Bebek Kamerası

 

Günümüz dünyasında ebeveynler ev, iş ve çocuklar arasında mekik dokumak zorunda kalıyorlar. Bu durum da fazladan yardım almalarını gerektiriyor. Giderek daha fazla insan bebek kamerasına ihtiyaç duyuyor. Bu noktada ailelerin yardımına akıllı bebek kameraları koşuyor.

 

 Bebek Kameraları

 

 Çocuk odasını izlemenin çeşitli yolları vardır. Kuşkusuz bebek kameraları çocuk odasını izlemenin en popüler ve güvenli yoludur. İster çocuk bakıcınız evinizdeyken bir akşam dışarı çıkın, ister gece geç saatlere kadar ofiste çalışın, hatta çocuklarınız yattıktan sonra koridorda bir fincan çay veya şarap keyfi yapın, akıllı bebek kameraları sayesinde çocuğunuzu uzaktan kontrol edebilirsiniz.

 

 Her ebeveynin, stresi azaltmak için gecelerini veya boş zamanlarını geçirmesi gerekir. Kameralı bir bebek telsizi kullanarak çocuğunuzu uzaktan kontrol edebilmek, çok daha az suçluluk hissedebileceğiniz anlamına gelir.

 

 Akıllı bebek kameraları sayesinde evden uzaktayken küçük çocuğunuzun ne yaptığına hızlı bir şekilde göz atabilir veya onu uyandırma olasılığı olmadan odasında her şeyin yolunda olup olmadığından emin olabilirsiniz. Ayrıca bebeğinizi her yerden kontrol edebileceğinizi bilmenin rahatlığını yaşarsınız.

 

 Bebek Kameraları ile Tüm Çocuklarınızı Tek Bir Cihazda İzleyebilirsiniz

 

 Evde ayrı yatak odalarında uyuyan birden fazla çocuğunuz varsa, bir dizi akıllı bebek kamerası mükemmel bir yatırım olabilir. Akıllı telefonunuzdan veya tabletinizden, her çocuğu rahatsız etmeden ve her oda için ayrı alıcı monitörlere sahip olmanıza gerek kalmadan hızlı bir şekilde kontrol edebilirsiniz.

 

 Bu onları uzaktan kontrol etmek için idealdir. Uyumadığı zamanlarda bile bir odada oynayan küçük çocuklara ve diğerinde uyuyan bir bebeğe göz kulak olmanın mükemmel bir yolu olabilir.

 

 Wifi Bebek Kamerası

 

 Yalnızca sesli olan eski okul telsiz tarzı bebek monitörlerinin günleri geride kaldı. Akıllı bebek kameraları wifi bebek kamerası sayesinde iç huzurunu ve güvenliği parmaklarınızın ucuna getiriyor.

 

 Adından da anlaşılacağı gibi Wifi bebek kameraları ve monitörleri, bebeğinizin odası ile sizin aranızda sinyal iletmek için kablosuz internet bağlantısı kullanırlar. Bu durumda iyi bir internet bağlantınız olması koşuluyla bebeğinizi her yerde gözetim altında tutabileceğiniz anlamına gelir.

 

 Çoğu WiFi bebek monitörü, bir akıllı telefon uygulamasına bağlantı sunar, bu da bebeğinizi telefonunuzu kullanarak izleyebileceğiniz anlamına gelir. Hatta bazıları çoklu tarama seçenekleri sunmaktadır. Bu da küçük çocuğunuza bakan başka bir aile üyeniz varsa onun da çocuğunuzu sizinle aynı anda kontrol edebilmesi demektir.

 

 Wifi bebek kamerası kullanırken dikkat edilecek tek nokta; kameralar wifi teknolojisine bağlı olduğundan, elektrik kesintisi olduğunda veya bağlantı sorunları yaşadığınızda çalışamazlar.

 

 Kablosuz Bebek Kamerası

 

 Bebek monitörleri, küçük çocukları olan çoğu ebeveyn için önemli bir araç olarak kabul edilmektedir. Ne de olsa bebeğe 7/24 göz kulak olmak mümkün değildir ve ebeveynler için evde olmadıklarında bebeği görmelerin ve duymalarını sağlayacak bir kablosuz bebek kamerası olması altın değerindedir. Bu kameralar olup bitenlere daha yakından bakabilmeniz için yüksek kaliteli yakınlaştırma da dahil olmak üzere bir dizi başka özellikler de içeriyorlar.

 

 Ev kameralarının kalitesi yıllar içinde önemli ölçüde arttı ve modeller artık yüksek çözünürlüklü ve makul bir bütçeyle sunuluyor. Full HD ve gece görüşlü hareket sensörlerine, önceden programlanmış ninnilere ve bazılarında beyaz gürültüye sahip yerleşik kameralarla bu kablosuz kameralar çocuğunuzun yatak odası veya oyun odası için vazgeçilmez bir tamamlayıcıdır.

 

 HD kablosuz kameralar bebeğinizle ilgili neler olup bittiğini yüzlerindeki tam ifadeye kadar gerçekten görmenizi sağlıyorlar. Kameraların kızılötesi gece görüşü sayesinde geceleri de ışıkları açmanıza gerek kalmadan zifiri karanlıkta bile bebeğinizin net bir videosunu alabiliyorsunuz.

 

 Bebek Kamerası Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

 

 Günümüzün bebek monitörleri bir sürü potansiyel özellikle birlikte sunuluyor. Bebek kamerası alırken dikkat etmeniz gereken özellikle şu şekilde sıralanıyor:

 

 Bebekte ve odasında neler olup bittiğini kolayca görebilmeniz için HD video ekranlı bir video bebek monitörü.

 

 Gece görüş modu, aksi takdirde bebeğinizi gece görsel olarak kontrol etmek için kullanmanız imkansız olacaktır.

 

 En azından ebeveyn ünitesi için şarj edilebilir bir pil.

 

 İzlemenizi kolaylaştırmak için bebek ağladığında devreye giren akıllı ünite.

 

 Alacağınız bebek kamerasında bulunması gereken diğer önemli özellikler; Bir sıcaklık sensörü, ek kameralar, taşınabilir bir bebek monitörü (seyahat ederken kolayca yanınıza almak istiyorsanız), geniş açılı lens ve ışıklı bildirimdir.