En İyi Ev Kamera Sistemleri Önerileri

Çoğu insanın özellikle merak konusu olarak odaklarında “Evden çıktıktan sonra acaba ne oluyor?” sorusu bulunmaktadır. Bunun en büyük sebebi günümüz şartları ile birlikte doğan hırsızlıklar olabilmektedir en basit tabirle. Bu gibi durumları kontrol altına almak adına yapılması en basit şey ise bir ev kamera sistemi kurmak olacaktır. Sektörde kullanıma açık birden fazla kaliteli marka bulunmaktadır. Bu markaların ise birçoğu malzeme kalitesi farklarıyla fiyatlandırma yapmaktadır. Fakat istenildiği takdirde her türlü versiyonu da iş görebilmektedir. Buradaki amacımız ise hem fiyat olarak hem de performans olarak en iyisini seçebilmek olmalıdır.

En iyi ev kamera sistemleri önerileri olarak piyasanın en iyi diye tabir edilen ve tercih edilen ürünlerde sadece marka ve malzeme farkları bulunmaktadır. Sizlere ise bu kamera çeşitliliği adına birkaç öneride bulunacağız. Beğendiğiniz bir kamera sistemi olduğu takdirde bizimle iletişime geçebilir ve süreci öğrenebilirsiniz.

 

En İyi Ev Kamera Sistemleri Önerileri

Dahua 4 Kameralı Ev Kamera Sistemi (Montaj Dahil)

Piyasanın en üst segmenti olan Dahua markası ev kamera sistemleri önerilerimiz arasında en başı çekmektedir. 4 Adet kamerası ve iç mekan ile dış mekan çekimlerinde oldukça dikkatli ve kaliteli bir üründür. 500 GB harddisk desteğiyle de bu çekimleri anlık olarak kayıt edebilme şansı sunmaktadır. Ürünle ilgili bizimle iletişim kurabilirsiniz.

 

Hikvision 4 Kameralı Ev Kamera Sistemi (Montaj Dahil)

Dahua ayarında olan bu kamera sistemi muadili diyebileceğimiz kalitede bir üründür. Aynı şekilde iç ve dış mekan çekimlerinde kullanılan 4 ayrı kamerası bulunmaktadır. AHD görüntü teknolojisi desteği sayesinde de kaliteli görüntüler elde etmek mümkündür. Ürünle ilgili bizimle iletişim kurabilirsiniz.

 

Techvision 4 Kameralı Sesli Ev Kamera Sistemi (Montaj Dahil)

Tam bir fiyat performans ürünü olarak techvision ev kamera sistemleri önerilmektedir. Diğer ürünlere göre biraz daha fiyatı düşük olan bu modelde diğer ürünlerde olan özelliklerin dışında ses kayıt sistemi de bulunmaktadır. Özellikle iç mekan ve dış mekan kayıtlarında ses özelliğinin faydası görülebilmektedir. Ürünle ilgili bizimle iletişim kurabilirsiniz.

 

Cenova 4 Kameralı Ev Kamera Sistemi (Montaj Dahil)

İçerik bakımından tüm kamera sistemlerinde olduğu gibi 4 kamera sistemi, AHD görüntü teknolojisi desteği, 500 GB harddisk kayıt özelliği ve 2MP görüntü kalitesi ile fiyatının üzerinde performans göstermektedir. Tek farkı marka değişimidir. Ürünle ilgili bizimle iletişim kurabilirsiniz.