Ev Kamera Sistemleri Nedir 

Kamera sistemleri bulunan bölgede ve alanda takip yapabilmeyi sağlayan cihaz yönetimleridir. Yıllardır süregelen teknolojik aşamalardan geçerek bu teknoloji kolu birden fazla varyasyona ayrılarak çeşitlendirilmiştir. Bunlardan en çok kullanılan kamera sistemi ise ev kamera sistemleridir.

Ev kamera sistemleri genel özellik bakımından ev, konut, bina gibi uzaktan gözlemlenmesi gereken ve siz orada fiziken olmasanız bile sanki oradaymış gibi çevresini takip etmenizi sağlayan sistemlerdir. Kamera sayısı çeşitlendirilebilir, sesli ya da sessiz kayıt alabilir, gizli ya da aleni montaj çeşitleri bulunabilir, iç mekan veya dış mekan olarak da kullanım alanları bulunabilir özellikte olabilmektedirler.

Kamera seçimi dediğimiz zaman aklımıza birçok çeşit gelmektedir. Özellikle bu çeşitler arasında ise belirgin markalar ve kalitede ürünler kullanılmalıdır. Bunun en büyük sebebi ise tabi ki ev kamera sistemini daha uzun süreli kullanmayı amaçlamaktır. Sizler için birkaç küçük kamera sistemi önerilerinde bulunacağız, sizler de listeden beğendiğiniz ürünün satın alım ve kurulumu için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

 

Ev Kamera Sistemi Önerileri

Ev kameralarında sektörel bazda baktığımız zaman en kalitelilerinin seçilmesi en doğru hamle olacaktır. Sizler için bizler de elimizdeki nadide ve kaliteli ürünleri sıraladık.

 

Dahua 4 Kameralı Ev Kamera Sistemi

Özellikle evlerde iç ve dış mekan kayıt kullanımında en kaliteli ürünlerden birisidir. Uzaktan takip ve kontrol amaçlı kullanıma uygun ve kayıt süresi ile kayıt boyutu en fazla 500 GB’a kadar depolama imkanı sunmaktadır. Bu kayıtları en yüksek kalite AHD çekim kalitesi sayesinde 720p ve 1080p kalitesinde izleyebilme fırsatınız olacaktır. Ürüne gitmek için tıklayınız.

 

Hikvision 4 Kameralı Ev Kamera Sistemi

Dahua muadili olarak da düşünebileceğimiz türde ve kalitede bir kamera sistemidir. Özellikle en çok satış yapan ve kullanılan sistemdir. Bu üründe 2MP kalitesinde tam 4 kameradan oluşan bir iskelet bulunmaktadır. Ürüne gitmek için tıklayınız.

 

Techvision 4 Kameralı Sesli Ev Kamera Sistemi

Bu kamera sistemi paketinde bulunan en büyük özellik ise paket içeriğinde bulunan tüm kameralarda ses özelliği bulunmaktadır. Bu özellik sayesinde yapılan kayıtlar aynı şekilde gördüğünüz tüm detayları sesli de erişebilme ve kayıt yapabilme imkanı sunmaktadır. Ürüne gitmek için tıklayınız.

 

Cenova 4 Kameralı Ev Kamera Sistemi

Fiyat performans ürünü olarak bu ev kamera sistemini de önermekteyiz. Özellikle aynı içeriğe sahip olması fakat sadece marka ve model farklılıkları bulunmasına rağmen, oldukça kaliteli bir ürün olduğunu belirtmek isteriz. Bu ürünümüz de iç ve dış mekan kayıtlarına müsait, 500 GB harddisk ile uzun süreli kayıt şansı, AHD sistemi sayesinde de kaliteli görüntü performansı göstermektedir. Ürüne gitmek için tıklayınız.

 

Önerilerini bulunduğumuz tüm ürünlerde eğer satın aldığınız takdirde kargo ve montaj hepsi bize ait bulunmaktadır, tercih etmek istediğiniz ürünler hakkında bilgi almak isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.